Om företaget

Barnarps Bygg AB är ett familjeföretag som har funnits i många år. Det var i slutet av 1940-talet som Gösta Grennborg startade byggfirman i Barnarp, som ligger en mil söder om Jönköping. Idag är det två av Göstas söner Kenneth och Mats som tillsammans med Mattias Arbfors och Ulrik Sigvardsson äger företaget. Barnarps Bygg AB arbetar med alla typer av byggnadsarbeten. Vi arbetar också med totalentreprenad och försäkringsskador, som t ex vatten- och fuktskador.

De flesta arbeten sker naturligtvis i Jönköpingregionen, men det händer också att vi ger oss av en bit när det kommer förfrågningar. Nybyggnader av villor, renoveringar och underhållsarbeten inom industrin är några exempel på vad vi arbetar med. Barnarps Bygg AB utför också en hel del arbeten på underhållssidan inom fastighetsbranschen.

Vi är ett välkänt och inarbetat företag med nöjda och återkommande kunder. I företaget finns också kompetens, kunskap och erfarenheter för att kunna vara kvalitetsansvariga i samband med byggnationer. Det handlar bl a om att man dokumenterar byggprocessen hela tiden, för att veta vad som gjort.